avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire ...

Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire data din martie și până acum judecătorii nu au trimis redactarea . Am făcut 4 cereri de urgentare redactare și nu ne baga nimeni in seama. Deoarece ne grăbim cu vânzarea unei proprietăți și ne tine pe loc aceasta redactare ne gândim să facem reclamație la CSM . Aveți idee cumva din răzbunare că îi reclamam judecătorii ar putea să repuna cauza pe rol după 6 luni de când s a dat verdictul definitiv ? Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:34, 11 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca sesizarea la CSM e soluția,mai degrabă un memoriu către conducerea instantei și cerere în baza procedurii prevazute la srt 522 NCPC contestatie tergiversarea proces.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie tergiversare proces petre_marian petre_marian buna seara. vreau sa formulez o cerere pentru tergiversarea procesului deoarece au trecut mai mult de patru luni de la pronuntare ,dar redactarea nu sa ... (vezi toată discuția)