avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de vecinatate

Proces verbal de vecinatate.
Buna ziua ! Urmeaza sa fac efectuez un proces verbal de vecinate si nu stiu care sunt cei indreptatiti sa confirme limitele suprafetelor terenului. O latura este clara, este proprietar al terenului; Dar pentru latura care este la strada, cui ma adresez ? Sau pentru vecinii care stau in casa care apartine ICRAL-ului ( asta se vede pe o schita mai veche ) ? Sau pentru latura care se invecineaza cu un bloc care apare pe schita tot in proprietatea statului ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
Ancuta Irina, utilizator

Alte discuții în legătură

Terenuri suprapuse danpope10 danpope10 Am o suprafata de teren reconstituita pe legea nr.18/1991 si intrucat topograful spune ca sunt niste suprapuneri pentru suprafetele de teren din acte a ... (vezi toată discuția)
Doua acte divergente doberv doberv am un teren care nu are iesire la strada pe nici o latura. pe titlul meu de proprietate scrie clar ca la partea de nord ma invecinez cu drum stradal insa din ... (vezi toată discuția)
Litigiul vecinilor RaduVaslui RaduVaslui Tata are o casa cu dar pr teren invecinat cu sora lui. Are acte facute din 1992 la notar, intabulat drept de proprietate si Carte Funciara facuta in 2013. PV ... (vezi toată discuția)