avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... doua acte divergente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

doua acte divergente

am un teren care nu are iesire la strada pe nici o latura.
pe titlul meu de proprietate scrie clar ca la partea de nord ma invecinez cu drum stradal insa din cate am aflat eu acel drum a fost inchis prin anii 80.
pe actele de vanzare cumparare ale vecinilor ,acte facute in 2000 scrie ca se invecineaza cu mine si nu cu drum stradal si asa scrie si in titlul lor de proprietate.
pe PUG apare alt drum dar acela e lasat de mai multi mostenitori dar numai pentru ei.
de la primarie am primit raspuns ca ,chiar daca pe titlul meu scrie drum stradal ei nu au ce face si ca sa ma inteleg cu vecinii sa ma lase sa trec prin gradina lor.
ce sfat imi dati?
eu stiu ca drumurile sunt in administrarea primariei si ei ar trebui sa rezolve problema
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 07:19, 8 Mai 2010
daca drumul a fost desfiintat de vecini era drum privat deci, aveti dreptul sa cereti servitute de trecere cu despagubirea lor..
problema e ca drumul nu era privat ci era drum stradal si a fost inchis cand unul dintre vecini era primar iar acum copii acestuia nu vor sa mai recunoasca.
exista martori care pot confirma acest lucru.
nu era mare caz si se rezolva mai repede insa de la arhiva de la O.C.O.T.A. mi s-a spus cu parere de rau ca schitele vechi au fost distruse de o inundatie si s-au facut altele in 1990 dupa ce exista la acea vreme in teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul act se considera cel legal ? doberv doberv am un titlu de proprietate pe care scrie clar ca la sud ma invecinez cu \"drum stradal\" problema e ca in urma cu multi ani acel drum a fost inchis si eu nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu drumul de acces costyciucu costyciucu buna seara revin cu subiectul legat de drumul de acces catre casa ,drumul de acces este de 33 ml lungime 5ml latime cu vecini la stanga si la dreapta ambi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire drum acces vampire666tc vampire666tc Buna ziua, am luat o bucata de teren care se invecineaza cu un drum.Vecinii pretind ca in titlul de proprietate din 1994 acest drum le apartine si ca acesta ... (vezi toată discuția)