avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cum investesc o hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cum investesc o hotarare judecatoreasca

am terminat un proces in urma caruia trebuie sa primesc o despagubire de la o societate de asigurari ,dar nu stiu ce pasi trebuie sa urmez .Ajutatima va rog !#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:02, 13 Ianuarie 2010
Daca este definitiva si irevocabila, sentinta avand o asemenea mentiune pe ea, adresati-va unui executor judecatoresc.
Puteti sa luati contact direct si cu societatea de asigurare si sa va plateasca din moment ce s-a stabilit judecatoreste.
Daca nu vor mergeti apoi la executor.
Mergeti la registratura instantei care a judecat in fond procesul,faceti copii de pe sentinta si formulati o cerere prin care solicitati legalizarea hotararii/hotararilor cu mentiunea definitiva si investirea cu formula executorie,la care atasati timbrele solicitate.
Cu hotararea/hotararile respective(daca este fond si recus/apel)mergeti la respectiva societate de asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta civila meryemmm meryemmm Am depus actele necesare pentru realizarea cadastrului unui teren agricol care a devenit proprietatea mea in urma decesului sotului, si in urma succesiunii ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare - se mai investeste cu formula executorie? cassy cassy va rog sa ma ajutati sa inteleg si sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez deaorece: azi verificand un dosar pe site Tribunalului mi-a aparut cu rosu in fata ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)