avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Acum cateva luni cineva a intrat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Acum cateva luni cineva a intrat in apartamentul ...

Buna seara. Acum cateva luni cineva a intrat in apartamentul meu si mi-a fost furat un bun personal. Am dat declaratie la politie, ulterior am fost anuntata ca persoana respectiva a fost retinuta si ca va fi data in judecata iar eu am recuperat bunul personal.
De curand am inceput sa primesc citatii, in care scrie ca sunt chemata in instanta, in calitate de parte vatamata in acel dosar. Intrebarea mea este daca trebuie sa ma duc sau nu este nevoie de prezenta mea? Cei de la politie nu mi-au zis nimic ca trebuie sa ma duc si in instanta si nu stiu daca acea persoana nu va fi data in judecata decat daca ma duc eu ca parte vatamata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 10 Februarie 2022
Avand in vedere situatia,este de preferat sa abordati cu respect cererea instantei de judecata,sa va prezentati la termenul comunicat sa expuneti in fata completului punctul dv de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie parte vatamata neky96 neky96 Buna ziua.Acum 4 ani de zile mi-a fost furat telefonul.Intre timp,acum vreo 2 ani mi-a fost returnat.Astazi am primit o citatie de la judecatorie ca sunt ... (vezi toată discuția)
Citatie de aducere in instanta cu insotitor viorela24 viorela24 buna ziua,as avea si eu o intrbare,am fost citata de 2 ori in instanta ca parte vatamata dar eu nu mai locuies la adresa de pe buletin...deci nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Intimat - parte vatamata daniel_e36 daniel_e36 Revin cu acest subiect. Acum 2 luni am primit 1 citatie ca intimat-parte vatamata si nu m-am dus iar azi am primit inca una pentru iulie. Ce imi recomandati? ... (vezi toată discuția)