avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. Android ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. Android si in ...

Buna,
doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. Android si in el sa folosesc poze din imagini filmate pe strazile din Romania. Am voie sa fac acest lucru, incalc vreo lege? Exemplu, ma duc cu masina si filmez o artera principala din Timisoara, de pe lateral cum ar veni. Cum apar casele, blocurile, insitutiile, etc. cam similar si 99% cu ce vezi pe Google Maps iar acele case/blocuri vor aparea in joc. Exact ce face Google, filmeaza pe domeniu public si oricine are access sa vada fatadele blocurilor. Voi scoate oamenii din ele si voi blura orice element ce poate identifica un om, etc.

Ma gandesc ca din moment ce Google nu mi-a cerut personal voie si blocul meu il vad linisit cand caut pe Google, si oricine are access si il poate vedea, cam la fel ar fi si daca cineva ar vedea acel bloc, doar ca intr-un joc.

Alte discuții în legătură

Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. android si in ... gigis33 gigis33 Buna, doresc sa creez un joc tip aplicatie pt. Android si in el sa folosesc poze din imagini filmate pe strazile din Romania. Am voie sa fac acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc intre 2 case IuliaBM IuliaBM Buna ziua, Unul dintre vecinii mei doreste sa construiasca 2 blocuri, cu toate geamurile spre casa, curtea si gradina mea. Niciunul dintre vecini nu este ... (vezi toată discuția)