avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, va rog să mă ajutați. Am trecut vama in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Am trecut vama in Romania ...

Bună ziua,va rog să mă ajutați. Am trecut vamă in Romania cât m-am întors în vamă,nici nu am pășit pe tărâmul românesc. Eu am tranzitat din Ucraina, Ungaria în Cehia. In data de 22, 01 2022, eu nu am auzit de această declarație niciodată,și m-am trezit cu o amendă de 2000 de lei. Ce pot sa fac cum o plătesc eu fiind în Cehia și amenda a venit în Romania la părinți.

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara sau import ? ciprian1977 ciprian1977 Buna ziua, Am o nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Daca o societate din Ungaria cumpara o marfa din Ucraina si apoi o revinde in Romania care este ... (vezi toată discuția)
Probleme vama valigold32 valigold32 Buna seara, in anul 2000 am introdus in tara masina unui prieten el neavind permis ma pus sa fac eu declaratia vamala pe numele meu. in 2001 am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Problema pasaport ContSters81953 ContSters81953 In data de 17-02-2010 dorind sa calatoresc in Republica Ucraina ,la momentul intrari pe teritoriul ucrainean in Vama Reni,la controlul pasapoartelor s-a ... (vezi toată discuția)