avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme vama
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme vama

Buna seara, in anul 2000 am introdus in tara masina unui prieten el neavind permis ma pus sa fac eu declaratia vamala pe numele meu.
in 2001 am fost chemat la vama sa platesc suma de 8000 ron vama autovehicolului mam dus si am dat declaratie la vama ca masina nu este a mea mam dus si la politie si am facut o plingere de inselaciune acum in 2016 mam trezit ca sint chemat sa achit o suma de 43000 ron vama cu tot cu penalizari si ceva intentii de sechestru.
specific ca eu doar am condus masina din cehia pina in buzau si aici la buzau masina iam lasato lui. au trecut 16 ani de atunci ce este de facut? va multumesc

[Editat date personale]
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:10, 12 Octombrie 2016
Buna seara
Va sfatuiesc sa formulati plangere impotriva acelei decizii si sa invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutie alcoolemie aurelian2006 aurelian2006 Va rog sa imi spuneti ce inseamna scoaterea de sub urmarire penala in cazul meu. Acum doi ani am condus baut si am avut un accident usor cu un alt ... (vezi toată discuția)
Acuzat de inselaciune caraba1 caraba1 am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt. refuz probe biologice .... si eram pieton ILIE35 ILIE35 DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat intrun magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos .Dupa ... (vezi toată discuția)