avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana care are o relatie de 28 de ani cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana care are o relatie de 28 de ani cu un barbat care ...

O persoana care are o relatie de 28 de ani cu un barbat care are totul cumparat pe numele lui , insa si femeia a contribuit la bunastarea lor, in cazul in care barbatul decedeaza femeia este parte la mostenire? Mentionez ca barbatul are un copil dintro casatorie anterioara relatiei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:02, 11 Februarie 2022
Daca sunt casatoriti, are dreptul la mostenire in calitate de sot supravietuitor.
Concubinii nu se moștenesc.
La decesul lui, va moșteni doar copilul acestuia.
Sa ii dea de acum o cota sau drept de uzufruct viager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu concubinul apartament pe numele meu, concubinul vrea ... georgetteivonna georgetteivonna Probleme cu concubinul Apartament pe numele meu, concubinul vrea sa fie sigur ca daca mor eu inainte, fiica mea nu-l da afara din casa. Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua valycalciu valycalciu Buna ziua.Daca sunt divortat iar intre timp m-am recasatorit si impreuna am cumparat o locuinta in care am pus banii jumate /jumate ,insa pe contract ea apare ... (vezi toată discuția)
Moºtenire - copii din douã cãsãtorii L_Eva L_Eva Bună ziua, soţul meu are o fiică înfiată din prima căsătorie. Prima soţie e decedată. Noi avem împreună un copil şi locuim în locuinţa mea, ... (vezi toată discuția)