avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Ma aflu in fata unei dileme si vad fel de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Ma aflu in fata unei dileme si vad fel de fel de ...

Buna seara! Ma aflu in fata unei dileme si vad fel de fel de pareri asupra spetei.
La data de 18.01.2022, am obtinut o decizie de amanare a aplicarii pedepsei pentru un dosar penal pentru alcool. La data ramanerii definitive a acestei decizii, am mers cu o copie legalizata de instanta, la IPJ, in vederea restituirii permisului de conducere, unde am fost anuntat ca dreptul de circulatie mi-a fost suspendat pe o perioada de 90 de zile, conform oug 195/2002
Din moment ce am stat 3 ani fara permis, e normal sa fiu sanctionat si de Politia Rutiera?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto stefan-emil stefan-emil Buna ziua.,am primit urmatoarea instiintare de la politie-serviciul rutier; ,,Avand in vedere Sentinta Penala nr.xxx/17.05.2016,definitiva la 31.05.2016 a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influienta alcoolului pyl pyl Buna ziua,am si eu o intrebare:am condus masina pe drumurile publice sub influienta alcoolului in 2013,iar in 2014,am facut un acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)