avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am depus pe 27.12.2021 documentatia pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am depus pe 27.12.2021 documentatia pentru obtinerea ...

Buna seara. Am depus pe 27.12.2021 documentatia pentru obtinerea autorizatiei de constructie si declatatie accept de expropiere .Terenul meu este afectat prin PUZ de utilitati stradale 3,14%.
Nelegal mi se returneaza documentatia ( data 18.01.2022) si primesc o adresa semnata de primar in care mi se cere sa fac si sa platesc documentele necesare expropierii ( contrar legii 33/1994)
pe 26.01.2022 redepun documentatia .
pe 01.02.2022 primesc o adresa in care mi se cer aceleasi lucruri ca in precedenta
va rog citeva sfaturi,multumesc,cu stima,

Alte discuții în legătură

Utilitatile altora pe terenul meu batzik batzik Am un teren pentru care doresc sa fac un puz. Problema mea e urmatoarea: Vecinii si-au tras utilitatile prin el, si acum imi cer sa le donez bucata pe care ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat, cerinta primarie donatie teren conform puz dd_pal dd_pal Buna seara, Pentru intabularea in cadastru este nevoie de PV vecinatate, Primaria, ce este la granita propietatii prin drum, nu semneaza acest PV decat cu ... (vezi toată discuția)
Expropiere????????? 30 LAURA 30 LAURA V-as ruga respectuos daca poate sa-mi spune cineva, daca locurile de parcare si anume cam in nr de aproximativ 20 cu un drum de aproximativ 100 m intra la ... (vezi toată discuția)