avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoleranta la lactoza. Indemnizatie .Bună ziua, am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoleranta la lactoza. Indemnizatie .Bună ziua, am fost in concediu creștere ...

Intoleranta la lactoza. Bună ziua, am fost in concediu creștere copil din 19.02.2019 - 19.02.2021, primind indemnizatie pana la 1 an și 11 luni. Luna aceast 19 02.2022 fetita face 3 ani ( am beneficiat și de stimulent de insertie de la 2-3 ani având pfa). La 3 ani am descoperit ca fetita are intoleranta la lactoza. Căutând mai multe informații despre boala, am descoperit ca se poate încadra în grad de handicap? Se poate prelungi indemnizația?ce valoare ar avea indemnizatia în acest caz și dacă se poate pensie de handicap? 1 an de zile am umblat prin spitale, cu multe perioade de durere și vărsături,raceli , din acest motiv fetita nu a putut merge la gradinita. As vrea sa știu ce drept am legal în urma acestei afecțiuni. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2022
Hgfd, utilizator

Alte discuții în legătură

Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap copil ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Fetita mea are 5 ani, impliniti luna trecuta si de cateva zile am descoperit, dupa mai multe investigatii, ca are intoleranţa la lactoză - ... (vezi toată discuția)
Bacterie luata din spital. Dee-DeeM Dee-DeeM Buna ziua. Am o fetita de 1 luna si 19 zile. Din maternitate a inceput sa aiba colici din a doua zi de viata (pe tot parcursul noptii). De cand am ajuns cu ea ... (vezi toată discuția)