avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap

Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare adică acte medicale cum ca încă mai are intoleranță la lactoza... S-ar putea prelungi certificatul de handicap măcar pe o perioadă de 6 luni? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: AncaMales , utilizator 10:49, 30 Ianuarie 2023
Buna ziua. Din pacate nu va pot ajuta la intrebarea dvs, dar as vrea sa va rog sa imi spuneti cum ati procedat sa obtineti certificatul de handicap. Si baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza si vreau sa prelungesc CCC pana la varsta de 3 ani. Si daca puteti sa imi spuneti ce varsta avea fetita cand ati facut certificatul. Multumesc frumos!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ Anda P

Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua,
Puteti va rog sa imi spuneti pe ce sectie s a luat biletul de trimitere pentru a putea obtine certificatul? Vreau sa prelungesc cu inca un an pentru ca baietelul are intoleranta la lactoza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil ruxandra-maria ruxandra-maria Buna seara! Spuneti-mi va rog, daca am dreptul sa prelungesc concediul de crestere copil, avand in vedere ca baietelul meu prezinta intoleranta la lactoza. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de handicap ioana_indries ioana_indries Băiețel de 1 an și 1 luna, diagnosticat cu intoleranta la lactoza. Am inceput demersurile pentru a obține certificatul de handicap, apoi intenționez să ... (vezi toată discuția)