avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza

Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de prelungirea CCC pana la 3 ani. Stiu ca trebuie sa fie incadrat intr-un grad de handicap, insa ce acte imi trebuie pt comisie?
Si daca obtin incadrarea cand copilul are 1 an si 5 luni de exemplu, tot pana la varsta de 3 ani voi sta in CCC, sau se scad cele 7 luni?
Multumesc anticipat de raspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
Anda P, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 12 Iulie 2021
Numai in situatia incadrarii in grad de handicap se poate prelungi durata CCC de la 2 ani la 3 ani.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cat despre acte... Vedeti link-ul de mai jos sau va adresati DGASPC din judetul de domiciliu.
[ link extern ]
Multumesc frumos de link.
Baietelul avand 1 an si 3 luni ma gandesc ca nu trebuie si Fisa de evaluare Psihologica si Fisa Psihopedagogică, nu?
Iar pt Certificatul Medical tip A5 - spital sau policlinică, poate sa il faca si un pediatru de la cabinet privat dar care are contract cu CAS?
Si pt Ancheta sociala, trebuie sa ma duc la primarie sa si le spun pur si simplu doamnelor de acolo ca doresc ancheta sociala pt a depune actele pt incadrarea in grad de handicap?
@ Cornel Vasile, stiu ca trebuie incadrare in grad de handicap. Tocmai de aceea am intrebat ce acte sunt necesare. Insa am primit raspuns mai sus.
Atata va rog sa imi spuneti daca are importanta varsta copilului cand obtin certificatul de handicap pt a beneficia de acel an in plus, adica toate cele 12 luni, nu sa se scada daca certificatul este facut mai repede de varsta de 2 ani a copilului.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
Anda P, utilizator
Sincer... Nu stiu sa va raspund.
Fie asteptati sa va raspunda cineva, fie intrebati direct la DGASPC

Alte discuții în legătură

Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)
Certificat a5, grad de handicap bebe 2 ani bună seara. am un ... Anamaria16 Anamaria16 Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună seara. Am un bebe de 2 ani cu dermatita atopica, intoleranta la lactoza și multiple alergii. Am obținut un ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil ruxandra-maria ruxandra-maria Buna seara! Spuneti-mi va rog, daca am dreptul sa prelungesc concediul de crestere copil, avand in vedere ca baietelul meu prezinta intoleranta la lactoza. ... (vezi toată discuția)