avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire concediu crestere copil

Buna seara! Spuneti-mi va rog, daca am dreptul sa prelungesc concediul de crestere copil, avand in vedere ca baietelul meu prezinta intoleranta la lactoza. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:59, 7 Ianuarie 2016
1. Concediul crestere copil (CCC) se poate prelungi pana la varsta de 3 ani a copilului daca acesta este incadrat intr-un grad de handicap.

2. Incadrarea in grad de handicap o stabileste comisia medicala care va elibereaza un certificat de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fetita mea împlinește 3 ani în iulie si are grad de handicap Bianca@ Bianca@ Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de handicap ioana_indries ioana_indries Băiețel de 1 an și 1 luna, diagnosticat cu intoleranta la lactoza. Am inceput demersurile pentru a obține certificatul de handicap, apoi intenționez să ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)