avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună seara. Am un ...

Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani
Bună seara. Am un bebe de 2 ani cu dermatita atopica, intoleranta la lactoza și multiple alergii. Am obținut un certificat A 5 și urmează sa vedem dacă primim grad de handicap de la Dgaspc. Știți cumva daca acest grad l-ar putea afecta în vreun fel pe bebe e viitor? Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu creștere copil pe baza dermatitei atopic și alergiilor? coca83ro coca83ro Bună ziua. Avem copilul de 1 an și 10 luni cu dermatită atopică, alergie la proteina din lapte de vacă și alergie la albușul de ou. Se poate obține ... (vezi toată discuția)
Certificat de handicap copii buna seara. am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap ... Anamaria16 Anamaria16 Buna seara. Am un copilaș in vârsta de 3 ani încadrat cu handicap grav din cauza intolerantei la lactoza și a multiplelor alergii alimentare respectiv ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)