avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Am un bebe de 18 luni cu dermatita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Am un bebe de 18 luni cu dermatita atopica, alergie ...

Bună seara. Am un bebe de 18 luni cu dermatita atopica, alergie la proteina laptelui de vaca la gluten si o incetinire in dezvoltarea fizica. Am vrea sa obținem un certificat A 5 și urmează sa vedem dacă primim si grad de handicap de la Dgaspc. Știți cumva daca acest grad l-ar putea afecta în vreun fel pe bebe e viitor? Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2025
CiobanuN, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat a5, grad de handicap bebe 2 ani bună seara. am un ... Anamaria16 Anamaria16 Certificat A5, grad de handicap bebe 2 ani Bună seara. Am un bebe de 2 ani cu dermatita atopica, intoleranta la lactoza și multiple alergii. Am obținut un ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu creștere copil pe baza dermatitei atopic și alergiilor? coca83ro coca83ro Bună ziua. Avem copilul de 1 an și 10 luni cu dermatită atopică, alergie la proteina din lapte de vacă și alergie la albușul de ou. Se poate obține ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu ingrijire copil de la 2 ani la 3 ani juliagrim juliagrim Buna seara Am un baietel in varsta de 1 an si 8 luni care are o alergie severa la proteinele din lapte, as vrea sa stiu daca cu aceasta alergie pot obtine o ... (vezi toată discuția)