avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu ingrijire copil de la 2 ani la 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu ingrijire copil de la 2 ani la 3 ani

Buna seara
Am un baietel in varsta de 1 an si 8 luni care are o alergie severa la proteinele din lapte, as vrea sa stiu daca cu aceasta alergie pot obtine o prelungire la concediu pana la 3 ani
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:51, 14 Decembrie 2013
1. Pentru a prelungi CCC pana la varsta de 3 ani trebuie sa obtineti un certificat de handicap pentru copil.

2. Luati legatura cu medicul de familie si cu DGASPC din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu creștere copil pe baza dermatitei atopic și alergiilor? coca83ro coca83ro Bună ziua. Avem copilul de 1 an și 10 luni cu dermatită atopică, alergie la proteina din lapte de vacă și alergie la albușul de ou. Se poate obține ... (vezi toată discuția)
Ccc pt copil cu handicap sircuanda sircuanda Buna ziua, am un bebelus de 1 an si 3 luni, nascut cu handicap la picioare. Eu am optat inainte de a naste pt CCC de 2 ani; acum mai pot face ceva sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare incadrare handicap pt intoleranta la lactoza Anda P Anda P Buna ziua. Baietelul meu de 1 an si 3 luni are intoleranta la lactoza, dovedita prin analize genetice. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)