avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate firma fara angajati cu activitate la sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate firma fara angajati cu activitate la sediul social?

Buna ziua,
urmeaza sa imi schimb sediul social intr-o alta locatie si as dori sa pot sa si lucrez de acolo legal. Intrebarea mea este, daca specific la ONRC ca am activitate la sediul social dar eu nu sunt angajat pe firma si firma nu are angajati (eu sunt si administrator si asociat unic) este legal sa imi desfasor activitatea acolo? Mentionez faptul ca domeniul principal de activitate este 7311.
Va multumesc si va doresc o zi buna!

Alte discuții în legătură

Nelamuriri infiintare srl razvan_george razvan_george Buna ziua, Sunt pe punctul de a infiinta un SRL cu obiect de activitate principal 7022. Momentan am rezervat denumirea . Ma lovesc in momentul de fata de mai ... (vezi toată discuția)
Contract de sediu incheiat de un asociat care urmeaza sa intre in firma ContSters69724 ContSters69724 Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. O persoana va prelua o firma unde va deveni asociat unic. Ocazie cu care persoana doreste ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate roocky roocky buna ziua.ce pasi trb urmati ptr infinarea unei firme?care este cea ami buna varianta?as dori sa deschid o frizerie.va multumesc (vezi toată discuția)