avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... viza flotant examen permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

viza flotant examen permis

Buna,

am examenul practic de condus pe 1 martie, iar viza de flotant ptr Bucuresti imi expira pe 31 mai. cei de la scoala mi-au spus cum ca trebuie sa fie minimum o perioada de 6 luni intre examen si expirarea vizei, altfel nu pot sustine examenul si ca deci ar trebui sa o prelungesc. mi se pare cam ciudat, intrucat nu gasesc nicio astfel de mentiune in legislatie. aveti cumva ceva detalii aici?
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2022
andreea11993, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza de flotant pentru permisul de conducere ClaudiaMeisan ClaudiaMeisan Buna seara! As dori sa stiu care este procedura in urmatorul caz: sunt din Olt, insa locuiesc in Pitesti, deoarece sunt studenta. Vreau sa urmez scoala de ... (vezi toată discuția)
Examen auto pe baza vizei de flotant care expira in curand NicuSt NicuSt Buna ziua. Eu am domiciliul in Roman, dar vreau sa ma apuc de scoala de soferi in Bucuresti. Fiind student aici am viza de flotant, dar aceasta expira pe ... (vezi toată discuția)
Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)