avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen auto pe baza vizei de flotant care expira in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen auto pe baza vizei de flotant care expira in curand

Buna ziua.
Eu am domiciliul in Roman, dar vreau sa ma apuc de scoala de soferi in Bucuresti. Fiind student aici am viza de flotant, dar aceasta expira pe 15.07.2016 si mi s-a comunicat ca nu se poate reinnoi decat in urmatorul an universitar. Avand in vedere ca nu exista nicio sansa reala sa ma incadrez in termenul vizei, pot sustine examenul auto in Bucuresti si dupa data de 15? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Viza de flotant pentru permisul de conducere ClaudiaMeisan ClaudiaMeisan Buna seara! As dori sa stiu care este procedura in urmatorul caz: sunt din Olt, insa locuiesc in Pitesti, deoarece sunt studenta. Vreau sa urmez scoala de ... (vezi toată discuția)
Pot face scoala de soferi in alt oras fara mutatie? razvan217 razvan217 Buna ziua, Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios daca o pot face fara mutatie sau ce ar trebui sa fac,, unde sa ma duc mai exact. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Viza flotant examen permis andreea11993 andreea11993 Buna, am examenul practic de condus pe 1 martie, iar viza de flotant ptr Bucuresti imi expira pe 31 mai. cei de la scoala mi-au spus cum ca trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)