avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot face scoala de soferi in alt oras fara mutatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot face scoala de soferi in alt oras fara mutatie?

Buna ziua,

Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios daca o pot face fara mutatie sau ce ar trebui sa fac,, unde sa ma duc mai exact.
Mentionez ca stau in chirie insa nu am niciun contract de inchiriere, insa ar putea gazda sa imi faca mutatie la adresa la care locuieste ea si dupa ce fac scoala, imi primesc si permisul sa ma stearga?
Scoala de soferi puteti sa o faceti oriunde doriti, chiar si la Sulina, examenul pentru obtinerea permisului trebuie sustinut unde aveti domiciliul sau resedinta.
Si daca vreau sa dau si examenul, imi trebuie mutatie sau nu se poate nicicum?
oug195
Art. 24. - (1) Examinarea pentru obţinerea permisului de conducere şi eliberarea acestuia se realizează de către autoritatea competentă pe raza căreia solicitanţii îşi au domiciliul ori reşedinţa sau, în cazul celor aflaţi la studii în România, de către autoritatea competentă pe raza căreia se află instituţia de învăţământ.

Puteti sa va faceti viza de flotant.
Am inteles, dar faptul ca nu am contract de inchiriere nu o sa ma impiedice sa imi fac viza de flotant, nu? Adica se poate prezenta gazda cu actul de proprietate?
Am domiciliul în Iași pot face școala de șoferi în București?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant elenakitty elenakitty buna ziua!!locuiesc in tulcea,dar sunt studenta in galati.Vreau sa fac scoala de soferi in galati,dar nu sunt sigura ca pot sustine examenul tot in galati.Viza ... (vezi toată discuția)
Pot da sala in alta localitate? amisor91 amisor91 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii daca puteti.Problema mea este urmatoarea:am facut scoala de soferi in Bucuresti iar sala am dat o in ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis in italia ContSters292753 ContSters292753 Buna seara! Din curiozitate, daca am facut scoala de soferi in Romania si am dosarul...pot da sala si strada in Italia fara a mai face scoala acolo?(am ... (vezi toată discuția)