avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obtinere permis in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obtinere permis in Italia

Buna seara!

Din curiozitate, daca am facut scoala de soferi in Romania si am dosarul...pot da sala si strada in Italia fara a mai face scoala acolo?(am rezidenta si buletin in Italia)Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
ContSters292753, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters292753 , utilizator 19:35, 4 Iunie 2013
raspunsul este negativ. examenul se sustine in localitatea unde aveti adresa de domiciliu din Romania.
oug 195
Art. 24. - (1) Examinarea pentru obţinerea permisului de conducere şi eliberarea acestuia se realizează de către autoritatea competentă pe raza căreia solicitanţii îşi au domiciliul ori reşedinţa sau, în cazul celor aflaţi la studii în România, de către autoritatea competentă pe raza căreia se află instituţia de învăţământ.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant elenakitty elenakitty buna ziua!!locuiesc in tulcea,dar sunt studenta in galati.Vreau sa fac scoala de soferi in galati,dar nu sunt sigura ca pot sustine examenul tot in galati.Viza ... (vezi toată discuția)
Pot sustine examen pentru obtinerea permisului in romania desi sunt rezident al altui stat al ue? alexia4u23 alexia4u23 ma poate lamuri cineva dak pot da de carnet auto in romania desi am rezidenta in alt stat. mentionez ca ma voi stabili in romania . iar in tara respectiva ... (vezi toată discuția)
Pot face scoala de soferi in alt oras fara mutatie? razvan217 razvan217 Buna ziua, Vreau sa ma apuc de scoala de soferi si sunt curios daca o pot face fara mutatie sau ce ar trebui sa fac,, unde sa ma duc mai exact. Mentionez ... (vezi toată discuția)