avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte la primarie. Pot infiinta o plantatie pe pamant ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte la primarie. Pot infiinta o plantatie pe pamant intravilan? ...

Acte la primarie. Pot infiinta o plantatie pe pamant intravilan?
Daca da ,trebuie sa fac niste acte pentru asta, autorizatie ceva?
(Plantatie de alun)
Cel mai recent răspuns: Andrei36vl , utilizator 14:27, 26 Aprilie 2022
Și eu am luat teapa împreună cu un prieten am plătit 200 lei și trebuie sa plecam pe 27 aprilie .Nici pana acuma nu nea sunat nimeni .nea trimis doar un contract de mediere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat teapa pe okazii, un mic ajutor va rog.... one_men one_men Buna seara, eu sunt o persoana respectat pe situl okazii am peste 200 de calificative toate bune si frumoase dar in data de 12.06 un user (nu cred ca am voie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu intabularea unei bucati de pamant Adrian665 Adrian665 Buna seara, sunt nou pe acest forum si doresc sa apelez la sfaturile dvs.iata problema mea :in 2013 am primit prin donatie o bucata de teren intravilan de la ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta nikolos nikolos am un prieten care este din horezu valcea si a mers la arad unde a incheiat un contract de mediere cu o firma pt a pleca in strainatate la munca . La acea ... (vezi toată discuția)