avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, in cazul in care o persoana are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, in cazul in care o persoana are descoperire de card, ...

Buna seara, in cazul in care o persoana are descoperire de card, scoate o parte din suma, apoi decedeaza ce se intampla cu datoria la banca a defunctului?Urmasii legali trebuie sa inapoieze suma sau in caz de deces banca e coplatitoare?Mentionez ca e doar descoperire de card...urmasii nu
detin contractul cu banca..aceasta nu vrea ..in baza certificatului de mostenitor ...sa divulge alte informatii
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:44, 12 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Baca își va recupera creanță din bunurile rămase moștenire de la clientul decedat.

Moștenitorii daca acceptă moștenirea, accepta automat și datoria către bancă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat, iar eu am scos de pe card ultima lui pensie după data decesului, de la banca unde avea un credit. ofițerul de credit spune că eu moștenesc datoriile, este adevărat? Fiferemadalin Fiferemadalin Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? ... (vezi toată discuția)
Datorie bancara liliana2102 liliana2102 Tatal meu a obtinut o linie de credit (descoperire de card) de la banca. In prezent este grav bolnav. In cazul in care decedeaza banca ma poate actiona pe mine ... (vezi toată discuția)
Recuperare imprumuturi in caz de deces RODICAPIS RODICAPIS MAMA MAEA A DECEDAT ACUM 4 ANI. A VUT UN CARD DE IMPRUMUT LA O BANCA . NU A AVUT ASIGURARE LA IMPRUMUT . BANCA ACUM MA SOMEAZA PE MINE SA PLATESC IMPRUMUTUL. ... (vezi toată discuția)