avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua.In cursul zilei de ieri am fost cu mama și ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua.In cursul zilei de ieri am fost cu mama și fata la ...

Bună ziua.In cursul zilei de ieri am fost cu mama și fata la doctor.Am taxat pe 412, apoi transfer pe 330, iar tramvaiul 27.La întoarcere tramvaiul 23-tramvaiul 1-stb 412.Au urcat controlorii.( cam a 3 a stație)I am dat cardul de călătorii...si cica nu am taxat?!?? Zic ba da I am explicat.,Cica sa mai verific în timpul călătoriei dacă au expirat minutele.Pai cine se uită la ce ora a taxat??!?! O mare prostie!!! Sa scrie frate când îți apare transfer și câte minute mai sunt!!?? Nu mi a cerut buletinul dar cardul pe care am călătorii e fostul meu card de abonament ( poate scanand I au apărut datele mele).I am explicat ca nu ma asezam dacă nu scanam.Culmea e ca decât pe mine m a controlat.Voi primi amendă? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ClaudiaClaudiamirela@gmail.com , utilizator 18:38, 14 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Pai este valabil biletul o ora. Daca ati fost si la doctor, probabil a trecut mai mult.
Este posibil sa va trimita amenda.
La întoarcere am taxat iar pe toate mijloacele de transport cu care am circulat.Intrebarea mea e dacă cineva taxează când urca și la jumătatea călătoriei? Sa fim serioși.

vali m a scris:

Pai este valabil biletul o ora. Daca ati fost si la doctor, probabil a trecut mai mult.
Este posibil sa va trimita amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda stb fara proces verbal Simona Capraru Simona Capraru Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenționala stb Estera123 Estera123 Buna ziua !Am avut si eu un incident neplăcut in timpul unei călătorii cu mijlocul de transport in comun in București ,mai exact in tramvaiul 32.Am urcat ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca un controlor ratb sa imi intocmeasca un proces verbal fara cunostinta mea? ihatecontrolori ihatecontrolori Am fost victima unui abuz al controlorilor RATB. Imediat ce urc in tramvaiul RATB, ma indrept catre un aparat de taxat. Imi scot abonamentul RATB vrand sa ... (vezi toată discuția)