avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pe perioada suspendarii contractului de munca pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pe perioada suspendarii contractului de munca pentru Concediului ...

Pe perioada suspendarii contractului de munca pentru Concediului de crestere copil se mentine calitatea de asigurat pentru persoana care beneficiaza de CCC sau daca are un coasigurat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 12 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se mentine calitatea de asigurat pentru persoana care beneficiaza de CCC si poate avea coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de coasigurat rodica05 rodica05 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca persoanele aflate la intretinere (coasiguratii) au calitate de coasigurat si in perioada in care un angajat are ... (vezi toată discuția)
Un angajat cu contract suspendat poate sa aiba coasigurati Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Un angajat aflat pe concediu de crestere copil, deci cu contractul de munca suspendat pe aceste temei, ne-a solicitat sa ii inregistram sotia ca ... (vezi toată discuția)
Coasigurat În concediu pentru cresterea copilului Marta0000 Marta0000 Buna, Sunt in concediu pentru cresterea copilului de aproape un an. Pe perioada cat am fost angajat sotia mea a fost coasigurat neffind angajata. In prezent i ... (vezi toată discuția)