avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ...

Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel imobil si noul proprietar inca nu a trecut contractele de utilitati pe numele lui. In momentul de fata la curent electric are de platit peste 1.800 RON. Daca el nu vrea sa plateasca facturile respective, va trebui eu sa platesc acele datorii?
Cel mai recent răspuns: Hmly , utilizator 22:32, 25 Septembrie 2024
Am vândut și eu un imobil , dar prin My electrica imi vin facturi pe numele meu , noul proprietar a spus ca și -a trecut curentul pe el (doar săptămâna viitoare voi trece la electrica sa văd care e situația)… vreau sa va întreb : Este posibil sa imi vina facturile prin My electrica pe numele meu chiar dacă noul proprietar are contractul pe numele lui ? Menționez ca lui nu i a venit factura tiparită deloc , avânt acces doar eu la factura electronica . As aprecia un răspuns
Salut!

Cum ai rezolvat? Avem aceeasi problema. Au semnat la vanzare ca din acea zi le revin toate platile si ca se transfera contractul, dar nu au facut nimic si noi primim facturi in continuare.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
Hmly, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare PetrachePetrutaAncuta PetrachePetrutaAncuta In data de 18.07.2014 am vandut un imobil unor concubini. In contractul de vanzare cumparare declar ca nu a fost scos din circuitul civil, nu exista niciun fel ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)