avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Luni, 24 ianuarie am fost in CM. Trebuie sa recuperez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Luni, 24 ianuarie am fost in CM. Trebuie sa recuperez acele 12 ...

Luni, 24 ianuarie 2022 am fost in Concediu Medical. Trebuie sa recuperez acele 12 ore(lucrez in ture12/24 si luni era tura mea) desi CM nu mi-a fost platit? sau trebuie sa recuperez doar 4 ore? multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2022
danuco, utilizator
Cel mai recent răspuns: danuco , utilizator 14:13, 15 Februarie 2022
Nu trebuie sa recuperați nimic.
Am inteles ca la serviciul in ture 12/24 zilele de concediu medical se ponteaza altfel. Exista o baza legala care sa confirme acest lucru? Cum pot explica celor de la personal ca orele minus nu mai trebuie sa le recuperez?
Sa va arate baza legala cei care sustin contrariu . Este de notorietate publica ca , zile de CO sau de concediu medical nu se recupereaza .
Multumesc frumos. Daca nu voi reusi sa ma fac inteles exista o autoritate autorizata neutra catre poate impune (verifica) aceste pontaje?. Cui sa ma adresez?
Multumesc din nou.
Va puteți adresa ITM-ului.

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)