avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mofilicare felul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mofilicare felul muncii

Pot trece cf. art.41, alin1, lit.c din 53/2003 o pers. de pe postul de casier tr.I - funcţie contractuala, pe postul de referent Tr.I - funcţie contractuala?
Dar:
fct. vacanta este fct. pb. - referent. Pot trece o persona incadrata pe fct. contractuala pe fct. pb. vacntă, cf. art. 7, alin(3) din O.U.G. 2/2006.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2006
flyanda2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Roibu , utilizator 20:43, 8 Septembrie 2006
cu de la tine putere nu poti sa treci persoana de pe o functie e alta. chiar daca trecerea la una din acele functii ar putea fi privita ca o promovare, tot ai nevoie de acordul salariatului si de incheierea unui act aditional - aplicabile prev Codului muncii care spun ca felul muncii este un element esential al CIM care nu poate fi moodificat unilateral de catre angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare fp IORDANA IORDANA Buna! As vrea sa stiu daca in urma restructurarii (desfiintarii) unei functii publice de executie de referent (contabilitate), in cazul in care institutia nu ... (vezi toată discuția)
Transfer klaudia772001 klaudia772001 Este posibil ca intr-o primarie un referent dintr-un compartiment să fie transferat in alt compartiment pe un post vacant fără a organiza concurs? Postul ... (vezi toată discuția)
Mai pot da in judecata institutia? aida19 aida19 Buna ziua! In 20 septembrie 2010 am primit preaviz, ca urmare a reorganizarii institutiei, adica s-au unit doua institutii si automat s-au redus si posturi. ... (vezi toată discuția)