avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Doresc sa ma indrumati ce trebuie facut in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Doresc sa ma indrumati ce trebuie facut in aceasta ...

Buna ziua. Doresc sa ma indrumatin ce trebuie facut in aceasta situatie. Sant executat silit pt un imprumut bancar neachitat. In urma cu ceva timp, am vrut sa vand masina din 2004, pe care o aveam pe numele meu, si pe care o conducea un prieten, a fost implicata i tr-un accident, fiind dauna total. Cum trebuie procedat corect, se poate incasa suma de la asigurare, trebuie anuntat executorul, cum e corect? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 08:15, 17 Februarie 2022
nu trebuie anuntat, daca aveti poprire pe cont, o ia automat.

Va multumesc pt raspuns, ma gandesc ca eu fiind plecat din tara si masina fiind lasata prietenului(el fiind trecut ca sofer pe asigurare), intentioneaza sa dea contul sau de banca, pentru a incasa daunele, e posibil? Multumesc!
gi-jane2 a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu daca asiguratorul ii da lui banii, veti vedea.
Priblema e, ca eu nu mai am nici un cont deschis in tara si prietenul meu ar vrea sa se vireze bani in contul lui, din cauza aceasta gandesc ca executorul n-ar avea de unde sa stie de dauna. Daca ar fi trecut in cartea masinii la politie poprirea, cei de la asigurare ar putea vede lucrul asta? Eu am aflat de acest de acest sechestru cand am vrut sa i-o dau cu acte prietenului, care oricum circula cu ea si sincer, asta ar fi o ocazue buna de-a scapa de ea, Multam!

lorinaflorina a scris:

Va multumesc pt raspuns, ma gandesc ca eu fiind plecat din tara si masina fiind lasata prietenului(el fiind trecut ca sofer pe asigurare), intentioneaza sa dea contul sau de banca, pentru a incasa daunele, e posincersibil? Multumesc!
gi-jane2 a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dați o procură/împuternicirea la ambasadă să vă reprezinte și indicați și încasarea sumelor int contul lui, asigurătorul plătește în contul indicat de împuternicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sorin415 sorin415 Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am o dauna totala la masina, urmand a mi se vira banii catre banca ( masina este cumparata prin credit bancar cu ... (vezi toată discuția)
Poprire din daune morale Utilizator33 Utilizator33 Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu o problema si anume: mi s-a facut poprire pe daune morale fara sa fiu instiintata in vreun fel. Am o banuiala ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Sechestru de la executor pe masina auto cesar cesar Sechestru masina auto buna seara, am avut o datorie catr provident,nu am platit ultimile rate,iar dupa 9 ani mi se pune poprire pe contul de salariu ... (vezi toată discuția)