avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua..... vreau sa mi iau o masina prin programul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua..... vreau sa mi iau o masina prin programul Rabla ...

Buna ziua..... vreau sa mi iau o masina prin programul Rabla dar am probleme si cu executorii .... intrebarea mea este ..... pot avea surpriza sa imi puna sechestru pe masina si in cazul astace am de facut
Cel mai recent răspuns: euaceeasi , utilizator 13:26, 14 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Achizitionati masina pe numele altei persoane de incredere sau infiintati o entitate juridica, SRL sau pe asociatie si luati pe acea entitate.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Proprietar masina KATERINI KATERINI VREAU SĂ ACHIZITIONEZ O MAȘINĂ ÎN RATE PRIN PROGRAMUL RABLA. MAȘINĂ VĂ FI TRECUTA PE NUMELE ALTEI PERSOANE. CE ACT POT FACE LA NOTARIAT CA DUPĂ CEI 5 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua .cum rezolv o problema .băiatul meu din prima căsătorie ... Floricica eu Floricica eu Bună ziua .Cum rezolv o problema .Băiatul meu din prima căsătorie are o mașină pe numele tatălui, iar când a mers la taxe și impozite sa își ... (vezi toată discuția)