Bună ziua .Cum rezolv o problema .Băiatul meu din prima căsătorie are o mașină pe numele tatălui, iar când a mers la taxe și impozite sa își plătească impozitul pe masina a avut surpriza sai spună fetele de la ghișeu ca nu poate ca tatăl are mai mult de plata pt o cheltuiala de judecata și încă ceva cea ce nu a reținut. Întrebarea mea este poate păți ceva pe traseu Copilu????
Dacă împotriva proprietarului mașinii (tatăl) se începe o executare silită și acesta se împotrivește executării sau nu are venituri care pot fi poprite ori nu are conturi bancare, atunci creditorul poate cere punerea sub sechestru a bunurilor deținute de tată (inclusiv mașina). Când mașina este pusă sub sechestru, aceasta înseamnă că cel care folosește mașina poate fi oprit în trafic de poliție și în urma verificărilor de rutină (adică se constată sechestrul) se rețin certificatul și plăcuțele de înmatriculare. În plus, este anunțat executorul, care va pune mașina la vânzare prin licitație. Cam asta ar fi problema copilului, dacă folosește autoturismul.
Sechestru auto
enacherobert
Buna ziua, problema este urmatoarea:
Sunt cercetat pt niste infractiuni informatice, mai exact, am vandut niste programe iar banii rezultati sunt ilegali, ... (vezi toată discuția)