Buna ziua, va rog am nevoie de un raspuns in privinta Adunarii Generale a Asociatiei de Proprietari. In data de 11.02.2022 am facut Adunarea Generala si am ales Comitetul Executiv. Azi 14.02.2022 cand am intrebat o ceva un membru ne a anuntat ca ea nu a confirmat ca accepta. Ce putem face in acest caz? Multumesc!
ynocentta
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 ,membrii comitetului executiv sunt alesi de catre participantii la adunarea generala
Pe cale de consecinta este necesar sa reconvocati adunare generala,
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bun raspunsul dat de catre @ynocentta.
Probabil ca v-ati gandit ca doamna aleasa - in lipsa, o sa accepte...
Sa nu mai procedati asa, mai ales ca daca nu a fost prezenta la discutii, nici nu stia despre ce este vorba.
Inca o observatie: dupa desfasurarea unei AG a proprietarilor, sau chiar a uneia de comitet executiv, presedintele sau alt membru al com. ex. intocmeste o informare cu problemele discutate si mai ales cele hotarate - pentru ca si ceilalti membri ai as.prop. care nu au fost prezenti la AG sa se informeze, cat de cat oficial, despre hotararile luate. Informarea se afiseaza la avizierul fiecarei scari din asociatie.
Succes!
Bun raspunsul dat de catre @ynocentta.
Probabil ca v-ati gandit ca doamna aleasa - in lipsa, o sa accepte...
Sa nu mai procedati asa, mai ales ca daca nu a fost prezenta la discutii, nici nu stia despre ce este vorba.
Inca o observatie: dupa desfasurarea unei AG a proprietarilor, sau chiar a uneia de comitet executiv, presedintele sau alt membru al com. ex. intocmeste o informare cu problemele discutate si mai ales cele hotarate - pentru ca si ceilalti membri ai as.prop. care nu au fost prezenti la AG sa se informeze, cat de cat oficial, despre hotararile luate. Informarea se afiseaza la avizierul fiecarei scari din asociatie.
Succes!