avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire ccc1 cu ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire ccc1 cu ccc2

Buna ziua! Momentan ma aflu in CCC pana pe 16 octombrie 2022. Bebe2 se va naste in jur de 10 octombrie. Cum trebuie sa procedez cu ccc2? Se prelungeste? In aceste conditii, trebuie sa depun acte si oentru concediu de maternitate? Sau intru automat in ccc2? Mentionez ca tatal nu se incadreaza pentru luna tatalui, deci eu voi lua si luna lui. Cum trebuie sa procedez cu actele? Depun iar dosar la AJPIS? Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil IldikoB IldikoB Buna ziua, Am o situatie si nu stiu cum e corect: Salariata gravida lucreaza momentan si va naste la sfarsitul lunii mai al doilea copil. Pentru primul ... (vezi toată discuția)
Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)