Am nevoie de ajutor in rezolvarea urmatoarei probleme:
Bunicii mei au avut in proprietate in jud. Ialomita ceva pamant agricol.Poate mama sa mei revendice acel pamant in baza legii 247/ 2005 sau aceata lege s-a abrogat, sau este o alta lege in baza careia mai poate cere acest lucru?
Trebuie sa mearga pana in satul respectiv si daca legea nu mai e valabila macar nu mai cheltuieste bani pe drum, daca s-a trezit asa de tarziu.
Multumesc si astept un email daca se poate la irina_flore@yahoo.com
Legea nu s-a abrogat, e in vigoare. Daca mama ta n-a facut cerere privind reconstituirea sau constituirea dreptului de proprietate asupra pamantului in baza Lg. 18/1991 - legea fondului funciar si nici in baza legii 247.2005 nu prea mai are nici o sansa si mai ales daca sunt si alti mostenitori care au facut cererea respectiva. Sorry:(
~ Conținut șters la cerere ~
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Are vreun drept?
Mihaita1
Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Ias teren
MitreaINastase
pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind ... (vezi toată discuția)