avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 247?2005
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 247?2005

Am nevoie de ajutor in rezolvarea urmatoarei probleme:
Bunicii mei au avut in proprietate in jud. Ialomita ceva pamant agricol.Poate mama sa mei revendice acel pamant in baza legii 247/ 2005 sau aceata lege s-a abrogat, sau este o alta lege in baza careia mai poate cere acest lucru?
Trebuie sa mearga pana in satul respectiv si daca legea nu mai e valabila macar nu mai cheltuieste bani pe drum, daca s-a trezit asa de tarziu.
Multumesc si astept un email daca se poate la irina_flore@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 22:21, 9 Septembrie 2006
Legea nu s-a abrogat, e in vigoare. Daca mama ta n-a facut cerere privind reconstituirea sau constituirea dreptului de proprietate asupra pamantului in baza Lg. 18/1991 - legea fondului funciar si nici in baza legii 247.2005 nu prea mai are nici o sansa si mai ales daca sunt si alti mostenitori care au facut cererea respectiva. Sorry:(
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are vreun drept? Mihaita1 Mihaita1 Tatal meu s-a judecat pentru niste pamant de al bunicilor care a fost luat de stat, iar ei au fost stramutati, a intrebat toti fratii daca sunt de acord dar ei ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati marilena georgescu marilena georgescu legea 247/2005,a avut niste modificari acum in februarie la titlurile (sau articolele)7,8,9,13 as vrea sa stiu daca in baza acelor modificarise poate revendica ... (vezi toată discuția)
Ias teren MitreaINastase MitreaINastase pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind ... (vezi toată discuția)