avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IAS teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IAS teren

pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind batrana i se spunea ca nu sa facut recolta si in fond nu primea nimic si nici dupa ce mama mea a decedat nu am mai primit nimic. Titlul de proprietate este pe numele tatalui meu ,decedat de 5o ani ,datorita uneui erori de prenume,adica este scisa porecla in loc prenume- de cei de la primarie, iar de aceea nu l-am luat de la primarie , cine a gresit sa mearga sa indrepte eroarea.Datorita starii precare de sanatate nu m-am putut ocupa de aceasta treaba,insa am sa rog pe cineva sa ma ajute,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin si ceea ce nu s-a luat de la IAS de ani buni?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 12:19, 27 Decembrie 2011
Consider ca e necesar:
1) sa va sa selectati si sa prezentati comisiei locale toate actele doveditoare prin care sa justificati eroarea materiala comisa prin notarea numelui gresit;
2) rectificarea numelui pe titlul de proprietate (conform legislatiei in vigoare, titlul de proprietate se emite pe numele celui care a solicitat prin cererea de reconstituire a dreptului de proprietate dupa 1991 , daca tatal este decedat de peste 50 de ani nu avea cum sa depuna acea cerere de reconstituire a dreptului de proprietate);
3) efctuarea succesiunii pentru a deveni proprietar de drept;
4) solicitare in scris a drepturilor cuvenite ca succesor de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ias teren MitreaINastase MitreaINastase pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea ... (vezi toată discuția)
Revendicare titlu de proprietate g3ograful g3ograful Buna ziua, Detin un titlu de proprietate pentru un teren agricol ce a apratinut unui unchi. Sotia si toate rudele acestuia au murit si nu exista mostenitori ... (vezi toată discuția)
Poate un primar sa anuleze un titlu de proprietate? JohnDoe22 JohnDoe22 Buna ziua, am o mica problema. In anul 1992 tatal meu a cerut reconstituirea dreptului de proprietate, in baza L 18/91, asupra unui teren pierdut in urma ... (vezi toată discuția)