pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind batrana i se spunea ca nu sa facut recolta si in fond nu primea nimic si nici dupa ce mama mea a decedat nu am mai primit nimic. Titlul de proprietate este pe numele tatalui meu ,decedat de 5o ani ,datorita uneui erori de prenume,adica este scisa porecla in loc prenume- de cei de la primarie, iar de aceea nu l-am luat de la primarie , cine a gresit sa mearga sa indrepte eroarea.Datorita starii precare de sanatate nu m-am putut ocupa de aceasta treaba,insa am sa rog pe cineva sa ma ajute,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin si ceea ce nu s-a luat de la IAS de ani buni?Va multumesc anticipat.
Consider ca e necesar:
1) sa va sa selectati si sa prezentati comisiei locale toate actele doveditoare prin care sa justificati eroarea materiala comisa prin notarea numelui gresit;
2) rectificarea numelui pe titlul de proprietate (conform legislatiei in vigoare, titlul de proprietate se emite pe numele celui care a solicitat prin cererea de reconstituire a dreptului de proprietate dupa 1991 , daca tatal este decedat de peste 50 de ani nu avea cum sa depuna acea cerere de reconstituire a dreptului de proprietate);
3) efctuarea succesiunii pentru a deveni proprietar de drept;
4) solicitare in scris a drepturilor cuvenite ca succesor de drept.
Ias teren
MitreaINastase
pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea ... (vezi toată discuția)