avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IAS teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IAS teren

pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind batrana i se spunea ca nu sa facut recolta si in fond nu primea nimic si nici dupa ce mama mea a decedat nu am mai primit nimic. Titlul de proprietate este pe numele tatalui meu ,decedat de 5o ani ,datorita uneui erori de prenume,adica este scisa porecla in loc prenume- de cei de la primarie, iar de aceea nu l-am luat de la primarie , cine a gresit sa mearga sa indrepte eroarea.Datorita starii precare de sanatate nu m-am putut ocupa de aceasta treaba,insa am sa rog pe cineva sa ma ajute,ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera drepturile ce mi se cuvin si ceea ce nu s-a luat de la IAS de ani buni?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MitreaINastase , utilizator 12:59, 19 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ias teren MitreaINastase MitreaINastase pamantul care este in arenda 2 ha la societatea IAS in comuna Garbovi jud, Ialomita ,nu sa mai primit de cativa ani nici recolta nici banii, mama mea fiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire teren agricol oanabomboana24 oanabomboana24 Buna ziua, Bunicul meu a decedat acum 3 luni si a lasat lucrurile alandala aici pe pamant. Casa batraneasca cu toate acareturile din dotare a fost data prin ... (vezi toată discuția)
Contract de proprietate l18/1991 larisaciurcanu larisaciurcanu Buna ziua, Am o situatie ff incurcata si nu stiu cum s-ar putea rezolva. Poate ma ajuta si pe mine cineva. Am titlu de ... (vezi toată discuția)