avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatie sexuala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatie sexuala

Buna seara.Am si eu un gand care ma tot framanta de cateva saptamani.Intr-o seara cand ma intorceam de la serviciu am apelat la serviciile unei prostituate pe care am gasit-o pe o strada.In schimbul unei sume de bani a acceptat sa faca sex oral in masina mea.La scurt timp am fost prinsi in fapt de o patrula de jandarmi care ne-a si filmat.La sectie jandarmii si politistii au fost foarte intelegatori si mi-au zis daca recunosc tot si accept sa fiu folosit ca martor prostituata se alege cu dosar penal iar eu scap.Zis si facut.Pe procesele verbale si declaratii unde am semnat si era trecut numele meu era scris deasupra mea MARTOR.As vrea sa stiu si eu se poate sa fi fost inselat de amabilitatea politistilor sau chiar am scapat?Acestia mi-au garantat ca nu-mi va veni nimic acasa,care sa ajunga pe mana sotiei.Astept mult de tot un raspuns.Multumesc.
Depinde , ati declarat adevarul ati fost cooperant , in sensul dorit de politisti, iar in dreptul numelui dvs. scrie martor. Eu nu cred ca veti pati ceva, domnii politisti folosesc acest gen de intelegere .
Fiindca, potrivit Art. 201. Cod penal , actele de perversiune sexuala savarsite in public sau daca au produs scandal public se pedepsesc cu inchisoare de la un an la 5 ani , faptul ca erati intr-o masina , nu presupune neaparat un loc public.
Eu zic sa aveti incredere in ceea ce v-au spus.
Totusi calitatea de martor poate conduce la faptul ca veti fi citat in cazul in care dosarul ajunge in instanta, iar citatia vine la adresa de domiciliu.
Eu cred ca se asteapta sa se stranga mai multi clienti care sa fie folositi ca martori impotriva prostituatei respective , si daca fata nu se conformeaza indicatiilor politistilor o sa fie luate masurile legale .

:offtopic: Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane care au savarsit o fapta penala si au incredere in politisti .

De obicei prostituatele primesc doar o amenda sau sunt "amendate" periodic de politisti . ;)
Ooops..asta asa este.Mie mi-a scapat faptul ca domnul este casatorit ci ma gandeam doar la posibilitatea de a nu fi tras la raspundere.
Dar cred ca poate merge la domnii in fata carora a dat declaratiile si sa semnaleze acest aspect , eventual, userul sa mentioneze o alta adresa ( de exemplu la un prieten bun) , unde sa ii fie trimisa citatia.
pana la urma urmei asta e,vine ceva acasa o sa dau explicatii sotiei.ma streseaza mai mult gandul sa nu ma trezesc naibi si eu cu vreun dosar
sunt om in toata firea la casa mea
care in viata mea nu am furat un fir de ata,am dat un exemplu.Peste cat timp as putea sa scot cazierul de la politie sa ma asigur ca este curat?Multumesc k mi-ati mai dat un respiro prin faptul k mi-ati zis k masina nu e neaparat loc public.

Alte discuții în legătură

Prostitutie andreea_pufi91 andreea_pufi91 minora fiind,in urma cu 2 ani am practicat prostitutia.cu putin timp in urma ,procurorul avind convorbiri inregisrate atat intre mine si clienti cit si intre ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)
Buna seara adi89 adi89 am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)