avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalpi electricitate neracordati pe pamant in arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalpi electricitate neracordati pe pamant in arenda

buna ziua, detin o interprindere individuala si ma ocup cu agricultura, am pamant in arenda si pe o sola de vreo 22 de hectare(tot arenda) sunt 3 stalpi de electricitate de la o fosta retea, nu sunt fire pe stalpi nu sunt nimic, doar ei au mai ramas din fosta retea, intrebarea mea este, trebuie sa sun la enel sau undeva sa ii anunt ca vreu sa ii scot? sau pur si simplu as putea sa ii daram eu, intreb deoarece nu stiu cum se procedeaza si nu as vrea sa ajung prin tribunal, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:53, 15 Februarie 2022
Luati legatura cu Electrica furnizare, banuiesc ca dumnealor sunt proprietarii acelor stalpi si vedeti ce spun.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)
Enel are stalpi de inalta tensiune pe terenul meu- pot construi ? teo_dor teo_dor Doresc sa ridic o casa pe un teren al socrului meu, dar pe care sunt amplasati stalpi de inalta tensiune. Cu putin timp in urma s-a facut cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Cablu electric petrutaecaterina petrutaecaterina buna ziua,am si eu o intrebare: am cumparat o proprietate care avea iesire la 2 strazi ,adica eu am luat casa si a mai ramas un teren, cablul meu electric ... (vezi toată discuția)