avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua!Șotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua!Șotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani și 8 luni.Este ...

Bună ziua!Șotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani și 8 luni.Este încarcerat di data de 29iunie.Intrebarea mea este: când va fi eliberat condiționat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 18:05, 15 Februarie 2022
Buna ziua!
Sotul dvs poate fi eliberat conditionat cand va indeplini conditiile prevazute de art. 100 Cod penal.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sotul meu a fost prins beat cu masina si i s-a dat ... AndreeaElena25 AndreeaElena25 Buna ziua.sotul meu a fost prins beat cu masina si i s-a dat 8 luni cu executare.Are 3 săptămâni de când a intrat la închisoare. Intrebarea este după cat ... (vezi toată discuția)
Condamnare xeniacristodulu xeniacristodulu cata pedeapsa trebuie executata din 3ani jumatate?cate luni este la an?va multumesc (vezi toată discuția)
Liberare conditionata- cum procedez? bogdandancu bogdandancu iubita mea este incarcerata la pt targusorul nou pe data de 9 iunie intra in comisia de eliberare conditionata > ma interesa daca se poate face ceva sa ... (vezi toată discuția)