avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar cu invaliditate gr.2 are dreptul la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar cu invaliditate gr.2 are dreptul la medicamente gratuite? ...

Pensionar cu invaliditate gr.2 are dreptul la medicamente gratuite?
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
Mariana rozenberg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:31, 15 Februarie 2022
De compensarea cu 90% a prețului de referință al medicamentelor, beneficiaza pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială pentru pensionari de până la 1.429 lei/lună inclusiv, indiferent dacă realizează sau nu alte venituri.
Ce acte trebuiesc prezentate pentru obtinerea medicamentelor compensate la persoana care detine pensie de boala gr.2 ?multumesc mult pentru ajutor
Se menționează pe reteta eliberată compensarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)
Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)