avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua! Din greseala am virat la banca o suma catre ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua! Din greseala am virat la banca o suma catre o societate. ...

Buna ziua! Din greseala am virat la banca o suma catre o societate. Am solicitat restituirea, dar banca mi-a comunicat ca suma a fost preluata de ANAF intrucat societatea in cauza inregistraza datorii la bugetul de stat. Cum pot sa recuperez aceasta suma? Mutumesc!

Alte discuții în legătură

Eroare plata anaf Roxana Cotolan Roxana Cotolan Bună ziua, dintr-o eroare am facut o plată către ANAF și am scris CUI-ul altei societății. Nestiind că ANAF-UL nu are CUI am copiat CUI-ul unei alte ... (vezi toată discuția)
Suma necuvenita,incasata de societate denisalacra denisalacra Buna ziua, Sunt director economic la o soc.particulara si acum 1 an am facut DIN GRESEALA un virament (prin banca electronica) in contul unei societati, care ... (vezi toată discuția)
Plati buget chiulea nicolae chiulea nicolae buna ziua, va cer un sfat asupra urmatoarei probleme: am virat in anul 2009 200 mil lei reprezentand TVA din greseala in contul aferent Impozitului pe ... (vezi toată discuția)