avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua. Activitatea de epilare definitiva și ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua. Activitatea de epilare definitiva și activitatea ...

Buna ziua.
Activitatea de epilare definitiva și activitatea remodelare corporală se pot încadra pe codul CAEN 8690 Alte activități legate de sănătatea umană? De asemenea, dacă acestea se încadrează pe acest cod, eu ca administrator, am nevoie de finalizarea facultății de medicina sau este suficient un curs in cadrul acelor activități?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Patricia , utilizator 21:44, 15 Februarie 2022
Cod CAEN 9604 Activitati de întretinere corporala
Mulțumesc pentru răspuns!

Eu doresc sa aplic cu o societate in cadrul unei finantari pentru studenți iar codul CAEN de întreținere corporală nu este eligibil. Nu as putea motiva aceste achizitii si pe codul CAEN 8690-Alte activități referitoare la sănătatea umană?doar acesta îl găsesc potrivit din lista codurilor CAEN eligibile.
Mulțumesc! Doresc achiziționarea unor aparate si pentru tratamente faciala dar si pentru epilare definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen epilare definitiva cu laser adyyy90 adyyy90 Buna ziua, va rog daca imi poate spune cineva care este codul CAEN pentru activitatea de epilare definitiva cu laser, 9602 (coafură sau alte activităţi de ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Cota tva pentru caen 8690 buna ziua,a intereseaza la cod caen ... teocris72 teocris72 cota tva pentru caen 8690 buna ziua,a intereseaza la cod caen 8690 alte activitati referitoare la sanatatea umana ,daca este scutit de tva sau daca nu,ce ... (vezi toată discuția)