avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna seara. Am calatorit in Italia in concediul de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara. Am calatorit in Italia in concediul de revelion. ...

Buna seara. Am calatorit in Italia in concediul de revelion. Conform legii, am intocmit un PLF la iesirea din tara si un alt PLF cu 12 ore inainte de revenire in Romania. Am documentele doveditoare de descarcare pe platforma STS atat ale mele cat si ale sotiei si fiicei (documentul cu cod QR, mesajul din e-mailul de pe care a fost operat).
Ieri am primit o scrisoare de la DSP in care suntem instiintati ca trebuie sa platim o amenda de 3000 lei fiecare deoarece nu am intocmit acest document, respectiv Formularul de localizare al Persoanei.
Ce ma sfatuiti sa fac?
multumesc
cu respect LS
Cel mai recent răspuns: LSTEFANESC , utilizator 21:40, 16 Februarie 2022
Amenzile se pot contesta numai in instanta in termen de 15 zile de la comunicare.

www.avocatnet.ro/articol_605...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)
Apel dsp la anulare in instanta a amenzii plf Adrian L Adrian L Buna ziua. In IANUARIE 2022 am fost itr-o tara straina 4 zile pentru relaxare impreuna cu familia.In tara respectiva se solicita deasemena PLF atat fizic ... (vezi toată discuția)