avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sotul meu a moștenit un apartament intr-o casa din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sotul meu a moștenit un apartament intr-o casa din centru istoric ...

Sotul meu a moștenit un apartament intr-o casa din centru istoric .Pentru ca avea fatada deteriorata intr-un colt ,a fost impozitat în 2021 cu 500% .S-a apucat și a reparat ,tencuit,zugrăvit asa cum era înainte.Am anunțat politia locala sa verifice dar ei vor un proces verbal și ne-am trezit și anul asta cu impozitul mărit. Ne-am adresat la Urbanism și ne -a trimis la Arhitectul șef .Acesta nu primește audiente ca e pandemie.Ce ma sfătuiți sa fac ? Plătesc 710 lei impozit cand casa e reparata din septembrie și restul casei care e a statului ,cu chiriași e nereparata ?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:54, 16 Februarie 2022
Se poate contesta amenda dar cu avocat va costa mai mult decât amenda.
Ar.trebui sa va dea instanta banii pe avocat daca câștigați.

Cat privește lipsa audientei pentru ca este pandemie ar trebui sa ii reducă salariul.cu 25%.
Cereți la primărie asa ceva ca este plătit din bani publici.

În prezent virusul nu mai este letal și poa5e sa fie pandemie și peste 2 ani în aceste condiții.
Asa va fi în viitor, cum este acum dacă apar noi tulpini după omicron.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea rezolva problema? bya-myk bya-myk am un apart. la et. 4.acum 1 an am acoperit deasupra apart. meu pe cheltuiala mea=28 mil.imi ploua in continuare in apart.,pe hol,bucatarie si baie.efectiv nu ... (vezi toată discuția)
Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)
Notificare pentru refatadizare imobil aflat în proprietatea primariei Verebei L Verebei L Doresc să va prezint pe scurt un caz specific de nepasare si incompetenta din partea primăriei: locuiesc intr-o casa cu 6 apartamente, casa este în formă ... (vezi toată discuția)