avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu si somatie
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu si somatie

Va rog ma poate indruma cineva cam cum ar trebui sa procedez in urmatoarea problema: am primit astazi prin posta un titlu executoriu si o somatie referitoare la o suma pe care as avea-o de platit in termen de 15 zile. Pe titlul executoriu se spune ca ar fi "diferente de impozit anual de regularizat" si sunt specificate 6 documente "Decizie calcul accesorii nr.... din..." incepand din 31.12.2005 si pana in 12.01.2009.
Suma totala este de 2725 lei. Mentionez ca nu stiu de unde provine suma respectiva si nici nu am primit niciunul din documentele specificate acolo. In somatie scrie ca pot face contestatie in 15 zile. Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, eventual si cu vreun model de contestatie?
Cel mai recent răspuns: piena , utilizator 07:23, 15 Ianuarie 2010
sa intelegem ca aveti sau ati avut o firma? sau sunt pe persoana fizica
Mai inainte mergeti la organul fiscal si lamuriti debitul.
Somatia este pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu 122 lei tony_gabrian tony_gabrian Am primit Somatie si titlu executoriu in acelasi plic, pentru suma de 122 lei cu explicatia la natura obligatiei fiscale : \"Diferente de impozit anual de ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la afp ContSters75227 ContSters75227 am primit acum cateva zile o somatie de la afp pe numele nostru pentru o asociatie familiala radiata din 2008 dar noi nu am preschimbat autorizatia in 2004 ptr ... (vezi toată discuția)