avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicul a fost prizonier de razboi 9 ani. Acum se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicul a fost prizonier de razboi 9 ani. Acum se ...

Buna ziua , bunicul a fost prizonier de razboi 9 ani. Acum se dau pensii urmasilor, dar tatal meu a decedat, iar acum primesc pensii doar fratii lui care sunt nascuti dupa ce a venit bunicul din prizonierat . Pentru cei ca tatal meu, care a suferit deoarece a trait 9 ani fara tata(nascut in 1938 si la 3 ani a murit si mama lui), nu i se cuvine nimic?Mentionez ca mama traieste inca .Deci s-a dat legea asa tarziu ca sa moara cei mai multi! Dau aceasta lege cand cei ce au suferit (bunicul, bunica , tatal meu ) sunt morti ? Iar cei ce au ramas dar nu au suferit la fel(frati mai mici ) au drepturi, iar ceilalti nu?
S-ar putea da in judecata statul roman, deoarece se fac nedreptati.? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
ctinliliana, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubiri rafyluta rafyluta Bunicul meu a plecat in razboi in iulie 1941, sotia sa fiind decedata de o luna, iar el a ramas intretinatorul unei minore de 4 ani si jumatate. Pe la ... (vezi toată discuția)
Urmasii veteranilor de razboi care nu au fost prizonieri beneficiaza de indemnizatie? nicusorproca nicusorproca Buna ziua! Bunicul meu a fost veteran de razboi si pana in 2012 cand a murit a primit pensie de veteran. Nu a fost prizonier de razboi. In aceste ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)