avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca electronica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca electronica

In 2011 cand s-a facut trecerea la cartea de munca electronica, fostul angajator nu a mentionat si nici stampilat acest fapt pe cartea mea de munca (asa cum am vazut ca s-a procedat pe cartile de munca ale unor cunostinte).
Cat este de grav acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 10 August 2024
Nu exista carte de munca electronica .... ce trebuia sa stampileze fostul angajator ?

Ultimele inscrieri incarnetul de munca pentru cei care erau activi sau aveau suspendate c.i.m. la 01.01.2011 , erau :
- Se abroga dispozitiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de munca .....01.01.2011

- Art. 298 alin. 3 din Legea nr. 53/2003-Codul muncii cu modificarile si completarile ulterioare

Le aveti mentionate in carnetul de munca ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu, nu sunt menționate pe cartea de muncă

Cornel Vasile a scris:

Nu exista carte de munca electronica .... ce trebuia sa stampileze fostul angajator ?

Ultimele inscrieri incarnetul de munca pentru cei care erau activi sau aveau suspendate c.i.m. la 01.01.2011 , erau :
- Se abroga dispozitiile Decretului nr. 92/1976 privind carnetul de munca .....01.01.2011

- Art. 298 alin. 3 din Legea nr. 53/2003-Codul muncii cu modificarile si completarile ulterioare

Ar trebui sa intrebati la ITM.

Cartea de munca electronică este revisalul. La ce va referiti mai exact ca nu exista?
Cornel Vasile a scris:

Carnetul de munca electronic ( o intagma destul de eronata gasita pe INTERNET ) nu este REVISAL-ul .

Registrul General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL/REGES) cuprinde , in majoritatea cazurilor, situatia contractelor individuale de munca transmise pe CNP-ul unei persoane dupa 01.08.2011.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 August 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca? lili2003stoica lili2003stoica la multi ani! bugetarii aveau regim special: isi pastrau si intocmeau carnetele de munca la unitate; ei cum procedeaza cu predarea acestora? va multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere carnet munca dupa abrogarea decretului nr.92/1976 Denisa.Mocanu Denisa.Mocanu Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abroga dispozitiile Decretului nr. ... (vezi toată discuția)