avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Am născut în străinătate, la secțiunea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Am născut în străinătate, la secțiunea numele ...

Buna ziua,

Am născut în străinătate, la secțiunea numele mamei s-a trecut numele de fată deoarece așa se procedează în acest stat, nu îmi accepta numele preluat de familie al soțului. Întrebarea mea este , va fi dificila înscrierea actului de naștere în registrele române? Trebuie sa prezint și alte acte avand in vedere acest fapt? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copii emilramba@yahoo.com emilramba@yahoo.com buna as dori sa pun si eu o intrebare in legatura cu certificatul de nastere cum se poate optine in romania daca copilul sa nascut in strainatate si cit ... (vezi toată discuția)
Inscrierea certificatelor de nastere emise in strainatate dupa un an de la nastere ContSters56609 ContSters56609 As vrea sa vedem cum trebuie sa fac pentru a declara copii mei, nascuti in spania si pe care nu i-am declarat la ambasada intr-un an de la data nasterii. Eu, ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil cetatean strain sim_theo sim_theo Buna ziua. O situatie putin mai complicata. Sunt casatorita cu un cetatean strain non UE dar din pacate casatoria este valabila doar pe teritoriul SUA. In ... (vezi toată discuția)